بخش نخست: دنیاهای بیگانه‌‌‌‌ی آشنا – شوكاچین

بخش نخست: دنیاهای بیگانه‌‌‌‌ی آشنا

شوكاچین

سیاره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اى است كه به دور یكى از ستارگان خوشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى پروین مى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گردد. این ستاره در حاشیه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى این خوشه قرار دارد و از سطح شوكاچین به رنگ نارنجى پررنگى دیده مى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. نیمى از سطح این سیاره از جنگلهاى انبوه تاریك و نیم دیگر از دریاهاى عمیق اسیدى پوشیده شده است. دو ماه نزدیك به هم دارد كه علاوه بر گردش به دور سیاره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى مادر، به دور یكدیگر نیز مى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گردند. چندین نژاد متمدن در این سیاره پدیدار شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند كه برخى از آنها امروز در معادلات جهانى نقش مهمى را ایفا مى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌كنند.

فناوری بسیار مهمی که در این سیاره تحول یافته، به جهش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فرافضا مربوط می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. آن هم عبارت است از این که سفینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها با دستکاری در ابعاد فیزیکی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شان جهشی به جهانی موازی انجام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهند و فوری به شکلی حساب شده به جهان خودمان باز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گردند و به این ترتیب فاصله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی کیهانی را در یک چشم به هم زدن طی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند. چون نژادهای ساکن این سیاره صلحجو و بازرگان بودند، این فناوری را به فروش رساندند و در نتیجه تکنیک ساخت چنین سفینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی به سرعت جهانگیر شد. امروز این فن همچون بخشی از صنعت فضانوردی در تمدنهای گوناگون به کار گرفته می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود و یکی از عوامل مهمی بوده که آمیختگی تمدنهای سیارات گوناگون و شکل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری جمهوری و امپراتوری را ممکن ساخته است.

گونه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاى هوشمند: مونگال، گومبولو، كاپاك، لارسا

ریشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: در سنت بودایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گری ژاپنی «شوکوچی» به معنای طی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الارض و جابه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جا شدن ناگهانی در فواصل طولانی است و از معجزه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های قدیسان بودایی محسوب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. در داستانهای علمی-تخیلی ژاپنی و همچنین صنایع پیشرفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی ژاپن هم چنین کلمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای در معنایی صنعتی و فنی کاربرد پیدا کرده است.

 

 

ادامه مطلب: بخش نخست: دنیاهای بیگانه‌‌‌‌ی آشنا – کیمالا

رفتن به: صفحات نخست و فهرست کتاب