سه شنبه , مرداد 2 1403

اندیشه‌ی ایرانشهری (نگاهی سیستمی به تاریخ اجتماعی معاصر ایران)

ایرانشهری

اندیشه‌ی ایرانشهری (نگاهی سیستمی به تاریخ اجتماعی معاصر ایران)، نام دوره‌ی آموزشی-پژوهشی تازه‌ای در موسسه‌ی فرهنگی-هنری خورشید راگا است که با همکاری مرکز آموزشی علمی-کاربردی فرهنگ و هنر (واحد ۴۶) از اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز می‌شود.

«نگاهی سیستمی به تاریخ اجتماعی معاصر ایران» عنوان فرعی این دوره است که از محتوای آن حکایت دارد و به استادی دکتر شروین وکیلی برگزار خواهد گردید.

دوره‌های آموزشی اندیشه‌ی ایرانشهری در قالب گام‌هایی یک ماهه (چهار نشست) و پیاپی برگزار خواهند شد. نگاه سیستمی که روش‌شناسیِ حاکم بر همه‌ی آثار و پژوهش‌های استاد مدرس این دوره است، به مخاطب این امکان را می‌دهد تا تمامی رخدادهای حوزه‌ی تمدنی ایران‌زمین را در بستری منسجم درک کند و با پرهیز از سیاست‌زدگی رایج در تاریخ‌نگاری‌ عامیانه، به لایه‌های ژرف‌تری همچون بافت جمعیتی، زبانی، فرهنگی و معناییِ تاریخ معاصر ایران‌زمین دست یابد.

این دوره به صورت نشست‌های پژوهشی برگزار می‌شود و دانشجویان می‌توانند برای بر عهده گرفتن طرح‌های پژوهشی داوطلب شوند تا نتایج کارشان در قالب مقاله یا کتاب منتشر گردد.

نخستین گام از دوره‌های آموزشی اندیشه‌ی ایرانشهری (نگاهی سیستمی به تاریخ اجتماعی معاصر ایران)، با عنوان «روش‌شناسی سیستمی و تاریخ ایران معاصر»، شامل چهار نشست با نام‌های «نمونه‌ی ملکم خان : نقدی بر پیش‌داشت‌های نادرست»، «نمونه‌ی نیمایوشیج: نقدی بر چارچوب‌های سیاسیِ فهم تاریخی»، «نمونه‌ی جمالزاده: زبان، گفتمان و روایت تاریخی» و «نمونه‌ی محمدعلی فروغی: پیشنهاد راهبردی برای بازخوانی تاریخ معاصر ایران‌زمین» خواهد بود.

نخستین نشستِ این دوره در تاریخ یکشنبه 7 اردیبهشت‌‌ماه 1393، ساعت ۶ تا ۸ پس از نیمروز، در مرکز آموزشی علمی-کاربردی فرهنگ و هنر (واحد ۴۶)، واقع در میدان انقلاب، خیابان جمالزاده شمالی، کوچه‌ی معینی، پلاک ۲، طبقه ۲، کلاس شماره ۲۰۲،  تلفن : ۶۶۵۹۶۱۸۸ برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای هماهنگی و نام‌نویسی می‌توانند با خانم امینی : ۲۳۲۰۷۶۵-۰۹۳۷ و۸۸۲۶۰۵۵۵-۰۲۱ تماس بگیرند.

همچنین ببینید

دوره‌ی تکامل و عصب‌شناسی اردیبهشت ۱۴۰۳

دوره‌ی تکامل و عصب‌شناسی(در زمان – امرداد ۱۴۰۳)

دوره‌ی تکامل و عصب‌شناسی(در زمان – امرداد ۱۴۰۳) دوره‌ی تکامل و عصب‌شناسی ۱) دوره‌ی سوسیوبیولوژی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *